PLS produkter är tillverkat från ax till limpa

Du möter oss dagligen på vägarna tillsammans med bland annat Volvo, Scania Mercedes MAN och DAF. Det är nämligen vi som tryggar och effektiviserar transporterna genom våra skåp- och påbyggnaderna som du ser uppe på lastbilar och släp!

Unikt för oss är att vi tillverkar och levererar våra produkter från ax till limpa med en samlad kompetens under samma tak. Allt från konstruktion, till svets, till limning, till elinstallation och slutlig montering. Detta gör vi med stolthet och våra leveranser har hög kvalité, funktionalitet, användarvänlighet och hållbarhet! 

Vårt namn, PLS, är en förkortning av Plåt- och smide, som är det ursprungliga namnet bolaget fick då det startades som ett familjeföretag i småländska Rydaholm 1957. Sedan dess har vi levererat och utvecklat gedigna och smarta transportlösningar. Bolaget har vuxit sig starkt och större genom åren, genomgått ett namnbyte och kommit att ingå i en större industrikoncern. Den familjära känslan och den personliga kontakten är dock densamma nu som då!

PLS Truck Bodies

Möjlighet, meningsfullhet och gemenskap under samma tak

PLS är en del av Inducore

Sedan 2008 ingår vi i industrikoncernen Inducore, som är privatägd och består av entreprenörer med kunden i fokus.

Inducore grundades 1997 och har idag verksamhet i fem länder med tre olika affärsområden.

Besök Inducore
Inducore's logotype